Skolavslutning & bröllopsfix

Hallå alla hetingar!
Jag är helt matt, kletig och halvt avsvimmad & allt på samma gång x) hoppas ni mår bättre än mig i den härliga sommarvärmen :D
Jag har haft den äran att få hjälpa karro i klassen att gör massa blommor inför ett bröllop :) vi gjordedet idag direkt efter avslutningen som bjöd på mys och smörgåstårta :)))

Jag gjorde en "blomboll" till brudnäbben, det blev en sjukt söt liten sak :) sen skulle vi göra en brudbukett bunden i handen med synliga stjälkar men det blev sådär så jag fick äran att göra om den då våra hjärnor var ganska så sluttömda :/
först av allt hade vi gjort ett hjärta i murgröna som ska stå bakom Brudparet, hoppas dom blir nöjda för Allt blev kalas bra för att vara första gången för oss båda ;)

Paniken tog till då karro skulle gå ut och röka men dörren inte gick att öppna!!!! Vi fick då ringa vår lärare som inte kunde komma innan kvart över fem :/ därför blev min resa hem något senare än väntat... Stackars Betty å Robin som ska behöva lukta på min svett xD

Nog om det! Imorgon är det ju bal, jag råkar ha en "hårblomma" som man kan sätta i sin uppsättning, någon intresserad? Lägger upp en bild här under :)

Ha en trevlig helg allihopa, puss!


Stena Line

Ååh vilken lång dag på havet i stena line båten! Men riktigt riktigt roligt!

Vi har hela klassen stått på scenen i C.view baren och gjort fina saker inför publik för första gången! det var sjukt kul, peppande och lite små pirrigt.. Jag skulle göra en rund brudbukett, och "fröken" hade valt blommor till oss! Vi hade en timme på oss att göra klart våra saker och tiden kändes knapp... Men efter bara 25min hade jag satt i alla blommorna i buketten, jag tror nog att tidspressen fick mitt adrenalin att göra mig effektiv, hehee! Resten av tiden ägnade jag åt att sätta i fina strån, metallictråd och prata med nyfikna resenärer!

En sann historia:
Det kom fram en jätte söt tant och pratade Massa med mig och om buketten, hon sa att hon ville vinna den (vi lottade ut allt vi tillverkade) och ta med den hem till en släkting! Hon köpte lotter och både hon och jag hoppades verkligen på att just hon skulle vinna i och med hennes intresse för buketten :) när numret ropas upp och hon är ett nummer ifrån ser jag hennes besvikelse, stackarn! Meeen, den som vunnit kom aldrig fram, och då sa tanten jag kan ta den mitt nummer är ju nästa i ordningen..... Vi får dra en ny lott och jag ville verkligen dra den själv, men inser att 1 av 30 kan ju aldrig bli hennes nummer.... Jag viskar till fröken ropa 23 Så öppnar jag inte lotten jag dragit jag vill att tanten SKA ha buketten! Men nj det gick juni te göra så, vemodigt öppnar jag lotten, WHAT!!! Jag har dragit nummer 23, tanten nummer, jisses!
- helt galet kul, knäppt, sjukt sånt händer ju inte eller jo, ibland! Det var menat så var det bara, vår connection fanns ;)

Som ni märker var detta det bästa idag ;) men vi jag även ätit god sallads buffé i personalrest. På stena Line -tummen upp! Solat en massa ute på däck! Köpt brännvin ;) och åkt en massa båt x)

Imorgon är detskolavslutning, lika knäppt som om grisar kunde flyga! Men det ska bli mysigt, vi ska ha våra fina hårblomsmycken på oss och äta smörgåstårta Min absoluta favvo :D

Giiihi, trött tjej på tåget hem som för övrigt är Försenat... Snark!

Å här får ni en riktigt vacker bild, tagen med iphonen från skärmen på min nikon- sorry... Den gröna munkerödströjan är vackrast, Enjoy! ;)

Ceeyaa

 


Flottister

Nya benämningen på människor som sätter ihop blommor är flottister...

Rättstavning - florister!


Kattegatt next stop!

Nu bär det av, gick upp en timme tidigare än vanligt, puh! Detta besvär pga. Att vi flottister ska åka Stena Line båten mellan Göteborg-fredrikshamn! På denna båt ska vi stå och tillverka diverse arrangemang, buketter och finfina saker att sedan Lotta ut till resenärerna :)

Så alla ni som råkar ha en ledig dag, åk båten x)

Bilden är på en "redesbukett" vi gjorde i skolan i måndags, sista veckan i skolan, eller ja idag är det näst sista DAGEN! Fan så sjukt, tiden har gått för fort :/


Kööss


Kristiflygare-långledig-helg!!

Då sitter man i soffan med balkongdörren vidöppen och lyssnar på sommaren medans jag smaskar på en alldeles underbar Cosmopolitan :) det var nog mitt bästa inköp på riktigt länge dvs. Contreau, (spriten i cosmo) xP

Idag redovisade vi vårt sista arbete i skolan, ett grupparbete i begravning! Shhiiiiit så fina jobb alla gjort, man blir nästan rörd! Och denna terminen är slut om en vecka - helt sjukt?!?!
Bilder på detta kommer...

Efter Skolan drog Linnea aet Andersson med mig på en underbar runda runt vår å/flod/kanal ätran, så mysigt att träffas :) vi har t.o.m träffats 3 gånger denna veckan, det är ju fantastiskt :))

Nu ska jag bara njuuuuta av denna kvällen så hörs vi en annan gång, kramkalas


Ett litet corsage!


#


#


#


Asymmetrisk krans


Flowerpower


Brudar

Idag var det minsann en regnig dag, hela dagen har det ööööst ner utanför fönster i skolan i Göteborg! Men vad gör det när man har en helt underbar klass och härliga blommor runt om kring sig?!... Vi har haft repetionsvecka och vi har producerat en massa saker, jag tänkte lägga upp bilder på det :)

Igår var vi på botaniska trädgården i Göteborg, det var väldigt fint där! Tyvärr och ja sjukt jävla damp tycärr så kom aldrig vår guide :o så vi gick snällt få runt i parken själva! Men jag fann ändå Min favorit "park" -Klipp parken, där fanns jätte fint vattenfall och små dammar med fiskar och coola blommor :) vi klättrade upp på en klippa och kunde se ut över Göteborg också :)
Efter en några kalla timmar där åt vi buffé på Nordstan för att vänta in tåget som tog oss hemåt! Mycket nöje ;)

Jag har tänkt ta min första joggingtur idag, undrar bara om jag vågar pallra mig ut... Det återstår att se x)


Begravning

Såhär blev vår kistdekoration, efter många timmars slit ;)


Wiiiiiii

Ja jag är lyyycklig, ja jag är lyyycklig, ja jag är lycklig måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag! Wooop woop solen skiner idag igen det är typ 30 grader här på den bänk där jag just nu äter min lunch! Rester från igår, grillad kyckling och pastasallad, mumms! Om tjugo minuter går jag in till den kistdekoration jag och Ann-Louise håller på med, maybe något mer kräftfärgad är jag nog då xP

Vi hörs, kyss


RSS 2.0