Öppet hus på skolan idag, trots det fick jag gjort bland annat denna brudbukett!


Ett av torsdagens arbete


Göteborg

Sitter i bilen på väg från det otroligt fina vädret i Göteborg, det är med en tår i ögat jag lämnar staden idag!

Powerbruden Linda Grahn gjorde väldigt bra ifrån sig i scandinavium idag! :) Jag måste säga att det är modigt som fan att ställa sig på scen inför en jury och publik och sjunga! Cred! Läs lindas egen blogg för att få veta mer om hennes xFactor resa, flikkelillus.blogg.se :)

Vädret i Göteborg var sådär så man bara vill sätta sig på en uteservering med en öl och njuuuuta, det är ju sommar vi vill ha nu... Ingen mer kyla eller dimma - försvinn. Och ju närmre falkenberg vi kommer desto dimmigare blir de :(

Jag trotsar vädret och kör solbrillor ON!


Cheers!


Redan torsdag!!

Då vaknade man upp ännu en dag och bara avskyr att klockan ringer :/ jag borde nog byta alarmsignal till en mega bra låt som gör att man bara studsar upp och börjar dansa ;) men ett sånt morgonhumör kan jag la bara drömma om x)

Idag är det repetition i skolan igen, lite halv segt sådär. Jag vill lära mig massa nytt hela tiden, det känns som om det finns hundra tusentals saker till jag vill kunna :$ fast än så länge är det tryggt och skönt att vara i skolan, tänk sen när man ska lita på sina kunskaper och hitta på massa coola stuff själv?! .. Den dagen - det bekymret !

Igår hade vi botanik i skolan med en sjukt kunnig och intressant kvinna vid namn Susanne wiigh-mäsak! Hon briljerade och tro det eller ej, hon pratade inte bara om Carl von linné ;) hon pratade om hur fel alla människor gör med vår jord att man gödslar på fel sätt och att vi bryter fotosyntesen genom att tex låta mat ruttna så att det surnar och inte återgår ner i kretsloppet... Hon höll på med ett sidoprojekt som innebar att de hade designat en ny kista att begrava människan i, den var mycket lättare för naturen att bryta ner och den var mycket mindre än en vanlig kista, den gick inte heller att öppna efter att man lagt i stoftet, sjukt bra! Man vet ju att folk kan få sig för att plundra gravar! :( eftersom hon brann för biologin var det nya också att kroppen + träkistan skulle "frystorkas" och detta är det bästa sättet mot naturen då jorden lätt bryter ner stoftet som bli och det kan ge föda åt ett nytt träd :) som ni förstår pratade hon väldigt mycket och jag kan inte skriva allt här men läs hennes bok när den kommer det ska iaf jag :)

Idag är det en ny dag med nya händelser, Ida, Julia och Emelie får en lyckospark i rumpan!

Pusskram


woow

Check this out
http://www.tartrummet.se/infusions/hsgallery_panel/photogallery.php?album_id=14
Vem vill inte beställa en tårta här ifrån, så sjukt coolt. I mitt nästa liv ska jag bli tårt-bakare ;)

Lör-mån

I lördags var vi på en sjukt rolig födelsedags fest hos Elina Erlandsson, tack och bock för en trevlig kväll! :) Elina fick bla en flaska skumpa som jag klätt med blommor, bild kommer!

Söndagen var en händelse-lös dag ;)

Nu måndag eftermiddag är det lite grötigt i huvudet, vi har haft repetition i skolan och det var värre än väntat... Det förvånar mig hur mycket man glömmer efter bara några veckor... Men men det är väl bara att kämpa på ;) idag repeterade jag det symmetriska, vilket inte riktigt faller mig i smaken, men man måste tydligen kunna det man inte tycker om också...

Nu tycker jag snart att beställningarna får börja trilla in, ingen som ska gifta sig eller något liknande i sommar? :))

Ikväll blir det träning på Friskis med ett litet puls/medel pass, jobbiiigggttt... Å så ska jag träna för Ida med som pluggar inför sina två tenor, stackarn :/ men vi önskar henne alla Lycka Till och det kommer gå kanoners bra för du är bäst ;)

PuSsÅkram


Saturday nite


the soup with no name...

Godkväll allihopa!
Tänkte bara dela med mig av en super enkel och super smarrig soppa,
som man kan laga till en lill-lördag som denna ;)

Du behöver:
Vatten
Potatis
Morötter
Lök
Lax ca 2 (sånna inpackade) bitar
Grädde alt. cremefraich (stavning på de ordet?!!?) eller varför inte båda - "för den goda smakens skull" ;)
Salt and Pepper, trallla la la
Dill

Extraingredienser:
Vitt vin, vilken slatt som helst (=
Fond tex. hummer eller liknande...
Kryddad creme fraisch (jag hade Paprika&chili)
Vitlök
Grädde
Redning = mjöl + mjölk el. vatten för att få soppan lite tjockare
Cayennepeppar Obs, Starkt!
Rotfruker (jag tror de var kålrot jag hade)
Ärtor
Krossade tomater
Tomatpure
Chilisås

Ja, man kan spetsa sin soppa med nästan vad man vill..

Recept på soppan finns tyvärr inte då jag bara slängde ihop lite, men börja med att koka potatisen och de andra lite hårdare ingredienserna till de nästan är klara och häll sedan efterhand i de andra ingredienserna... lägg i laxen mot slutet då den inte behöver vara i plurret särskilt länge.
ta gärna upp en bit och dela på mitten, den ska vara så som den är runt om på insidan..

Mitt tips för at lyckas är att kolla bara ett random sopprecept så kan man luska ut how to do :D

Lycka till!

Nu ska jag kolla på Sveriges Mäsyerkock, hehe hoo
Pussen å kramen

Rock N roll's

Glömde ju säga vad som gjorde min dag igår ännu lite bättre; Twisted Sister kommer till i år den bästa festivalen genom tiderna, typ! ;)

Ni som inte köpt biljett, kööööp, så vi kan vara på den bästa festivalen ihop!

Kram på den


Trettonde mars

Gårdagen var både en bra och en mindre bra dag, en innehållsrik dag! Först åkte vi tre (Sandra,Hstd, Jag,fbg och Olivia,vbg) tåget till skolan som vi gör alla dagar i veckan ;) vi pluggade på de dumma latinska orden som vi ska ha prov på på fredag, det är nog ett 60-tal ord vi ska kunna. Då ingår hur de ska skötas, placeras och vattnas, blö man blandar ju ihop allihopa!?!?

I skolan gjorde vi begravningskransar denna gången i något som heter asymmetri, väldigt skoj men svårt då det kräver mkt tänk... Men jag blev väldigt glad efter att jag gjort min andra kreation! När läraren Linda skulle ge mig en bedömning sa hon: "den är väldigt fin och väldigt bra, bra jobbat Linnea!" jag dog lite smått då hon kallade på hela klassen för att gå igenom hur jag placerat allt mitt material och tänkt när jag gjorde denna krans... Det var ett gott tecken på att man kanske inte är helt värdelös ändå, jag börjar få upp hoppet om en framtid som florist ;)

När jag kom hem skulle jag hämta min bror på Friskis &svettis och sen tänkte jag fråga om praktikplats på ett trädgårdsställe lite utanför Falkenberg, och... jag fick ett nej där Ja! Så nu ska jag leta upp ett ställe i göteborg där jag kan göra min praktik, Göteborg är ju ändå en stad med mycket liv och rörelse så det kan nog bli kul :))

På kvällen var jag på min kära mors egna träning i asige, hon hade ett väldigt bra pass denna terminen, det var mycket kondition och mycket bra balans övningar och ryggövningar som jag känner att min rygg behöver nu efter All skolgång ;) good mammii <3

Jag fick skjuts från landet till staden av min brors kompis Rickard, tack! Pga att min bror tvunget skulle låna bil några dagar...

Än har inte träningsverken satt in men den lär väl snart smyga sig på, nu ska jag plugga latin - hejhåå

///

simma lugnt i det underbara vårvädret

Bilderna är på mitt mästerverk! ;)

 


Begravningsdekoration


Le Täernbouqettee



Hej hopp!

här kommer mina Masterpieces ;) Kköööössss

Flowerpower








RSS 2.0