2011-12-13 Lucia

Det är något speciellt med allt som sker nu innan jul, allt är så mysigt! Nu i morse kom mamma hit klockan sju, jag hade tänt alla ljusen vi ha och satt på tv.n där luciatåget sjöng för fullt! Jag måste bara säg att Jill Johnsson har en grymt go röst, ge mig den ;) jag bjöd Mammsen på mina lussebullar och massor av clementiner som vi fick på jobbet igår. Vi fick en hel låda per anställd på gekås :)

Helgen har varit fullspäckad med joobbb, men tro det eller ej, det var lugnt på gekan i helgen (?)

Idag är jag ledig och om jag hittar på något kul berättar jag det här!

Kram kram


Mina saffransbullar jäser


Det nalkas jul

Idag fredagen den 9 december, 9 december!!! Har jag en ledig dag för jag ska jobba helgen sen... Sist jag skrev känns som en evighet sen och jag skäms! Meningen var ju att jag skulle skriva om händelserna och Ohändelserna i mitt liv här just för att själv minnas vad året tagit vägen och inte minst vad jag har hittat på för bus (!) men okej gjort är gjort vi börjar om från början ;)

Detta oväder som pågått i några evigheter enligt mig är väldigt tråkigt, men efter en god natts sömn inomhus i värmen i en god säng med en ännu godare pojkvän orkade jag vakna vid kl 8 i morse! Men för att få en mjukstart på dagen kollade jag dagens och gårdagens avsnitt av julkalendern :D den är faktiskt väldigt mysig i år, så där som man vill ha en julkalender! Det ska vara snö, mysiga karaktärer ( vissa är lite små hemska i år men ändå ), och den ska handla om julen! De som gjort årets julkalender ska få nobelpris för den är sjukt mycket bättre än typ "skägget i brevlådan" som bara var konstig ;)

Jag hade bestäm mig för att baka idag, en slags bulle fast med saffran i och en fyllning av vanilj! Det låter smaskens så hoppas bara jag lyckas med alla momenten, degen ska ju jäsa typ 3 gånger :O ...

Jag dammade av systemkameran innan så tänkte lägga upp någon bild på baket , låt er inspireras
-he he hee!


RSS 2.0