Oops

Är nog lite lat, min blogg är under all kritik! Just nu har jag haft praktik i snart tre veckor, första veckan på ett ställe i Göteborg där det var sten dött, usch och nu är jag på blomsterlandet här i Falkenberg där jag har haft en grymt bra praktik! Sista dagen på fredag sen är det lång "ledigt" som innefattar jobb och massa trevliga händelser :)

Alla er stackare som har fått stå ut med mig som har tjötat om min onda rygg kan vara glada för jag kommer förhoppningsvis inte tjöta om den så mycket mer :) jag har varit hos en sjukgymnast som trodde att jag hade lite dålig blodcirkulation längst ner i min rygg. Jag har fått ett fint papper med en fem övningar som jag ska göra 40 av varje dag ;) och JA jag ska fan hålla detta nu! Jag ska ska ska ska ska göra dom varje dag :) jag vill inte få ett ryggskott pga att jag sket i mina fåniga övningar!

Jag har fått en bebis med ;) ja det blev en Surdeg ;) och det verkar jätte komplicerat att ha barn, den ska matas och stå utan lock under natten och jäsa och ha sig! Använder man den sen inte så dör den och man måste hälla ut nästan allt och mata den på nytt :/ haha jag ska ge den ett försök och baka en massa bröd, funkar det inte får jag väl adoptera bort den ;)

Skolan börjar på onsdag igen, det ska bli kuuul, så här kommer en bild från skolan som jag saknar en gnutta ;)

Kraaaaaam


Hannas rosé

Har idag kollat på en motorcykel men köpte den ej, det var för mycket "små" fel.. Bla lite rost och repor :( så nu får jag leta vidare :))

Jag har hjälpt mammis att måla om i hallen hemma i asige, sjukt kul faktiskt tt måla väggar istället för en tavla för en gång skull ;) det var som meditation att måla en och samma färg hela tiden och att måla runt lister och dörrar var sjukt polligt men det blev super bra :) ut med de gula väggarna och in med de grå/silver metallic väggarna, så fint deras/vårat hus kommer bli när allt är klart :) medan vi målade höll Pontus och pappi på med elen på övervåningen!

När vi fyllt vårt ekande kylskåp med mat och ätit en förrätts macka med sill och lax började vi planera kvällens mat, ryggbiff... Men vad i katten skulle vi ha till?! Efter många googlingar och receptbläddringarn blandade vi ihop flera idéer och det fick bli ryggbiff med provensalskkryddad potatiskaka och brunsås à la mig med påskmust i !!! Å hjälp vad god såsen blev, den passade skit bra till maten, mums!! Nu ska jag bara försöka komma ihåg hur jag gjorde den så vi kan göra den igen någon gång :)
...........
Sås:
Gullök
Viltfond
Påsk/julmust
Grädde
Mjöl+vatten
Salt
Peppar

Nu kan jag ju kolla här när jag ska göra den :)

Mitt i matlagningen kom vi på att det är den 6e idag och vi firar 2,5 år, shit vad tiden går och shit vad jag älskar Pontus Nilsson! Han är den underbaraste människan jag någonsin träffat och han gör mig så glad i själen :$ <3 gull

Ska göra reklam för en ny cider, Hannas cider Rosé :) inte så farligt söt och sjukt snygg burk! Väldigt fin attduka med om man ska ha gäster eller förfest ;)

Nu ska jag se Anders Timell ;)

Ha en trevlig lååååångfredag!
Kram

 


Påsk

Vår enda påskkyckling är av levande material, vist är den söt ;) ha en bra dag, kram


Onsdagen dagen före skärtorsdagen!

Har haft en underbar dag idag! Vi har gjort en trådad och tejpad tärnbukett i skolan idag och det tog hela dagen x) men ack så bra det blev! ;) vi blev bjudna på ett Meeega stort påskägg - fullt med godis, kanon :))

Jag sprang iväg och köpte en påsklilja i blomhallarna, och vips så var det mycket att bära på tåget hem - igeeen... Vi lyckas alltid med det, men idag var inte jag värst, för deg var Sandra ;) men hon hade ju en anledning och det är att hon sovit i Göteborg hela veckan, och pysslat en massa med Emilia i klassen! Ni kan se deras fina påskägg på http://emiliasljuvating.blogspot.com =)

Jag och Ida spenderade en timme ute på promenad i kära Falkenberg, härlig och soligt men fruktansvärt kallt :/ vi fann söta videkisar som vi släpade med oss halva rundan för att göra fint i våra hem!

Såhär ser påsken ut hemma hos mig och Pontus, väldigt lite men det räcker gott och väl! Nu ska vi mysa Framför TVn :)

Puss på er!

 


$

Bara för att jag kände för rock n' roll idag!


Ojsan..

Här kommer bilden ;)


Kollektivtrafiken

I natt har jag ingen aning om hur många minuter jag sovit, det kändes som jag låg vaken hela natten, när jag sen väl gick upp för att dricka lite vatten ringde Pontus klocka och ja det var inte natt utan morgon x) vid 7.00 och när bussen ska ta mig till tåget så ringer Sandra och säger att alla tågen till Göteborg är inställda.... Vi ska få åka buss till Varberg och ingen visste när den gick! Och vad skulle hända i Varberg?! Men sen verkar det som öresundstågen trollat med knäna för då var tåget i halmstad - även fast det skulle ta 3 timmar innan det dök upp???!! Jag fattr inte vad deras problem är! Men det är uppenbarligen svårt som fan att hålla tågtider...

Asymmetrin har börjat och detta är den första buketten jag gjort...


Söndagstrött

Fredagen spenderades i ätran hos Pontus föräldrar, vi Fick mega god mat och även matlåda med till lördagens work! Birgitta fick en utav mina buketter jag gjort i skolan, nämligen en tärnbukett som hon kunde ha som pynt på matbordet! Det är alltid lika kul att överraska :)

Lördagen spenderades på gekås med jobb, jag var dock inte så väntad när jag kom dit. Det hade blivit fel i schemat men jag fick stanna ändå, tack! Jag fick däremot lov av Elin att sluta 4 istället för 5 så det var sjukt gottit :) sen var det bara hem och duscha och handla grillmat i för kvällens mys med Betty och Robin! Vi hade mycket trevligt och efter en massa vin i olika former gick vi vidare till Emilia Berglund där partyt var ;) massa trevligt folk, tjio! Tack för det :)

Nu har jag valt en film vi skulle kolla på men somnade istället en timme och missade hela! Jag och film alltså, när ska jag lära mig... Det är precis som om mina moviehjärnceller aldrig bildats eller har jag supit bort dom?! Otur xP

I veckan ska jag nog försöka låna starwars av någon så jag inte behöver skämmas mer i skolan! Han dära darthwaidar* (stavning) ska jag allt bli ett med....

Nu ska vi planerna veckans måltider, det är så man får göra när man har en så otroligt bra ekonomi såhär i skoltider!

Bilderna jag lägger in är på brud+tärnbukett, armsmycke av blommor till fest eller bal eller liknande! Så alla studenter borde se hit och höra av sig om man vill ha något liknande på balen! Sjukt mycket smidigare med ett armband än att bära runt på en ros el. Liknande! Jag hade en ros på studenten och den strök med redan efter fotot i trappan ;)

Köss på er alla, och snälla skämtas nu inte för mycket för jag är så dum och går på allt :/


RSS 2.0